2011. augusztus 15., hétfő

KIEGÉSZÍT?ŐK!

Minden ember arra törekszik egész élete során, hogy egyedi, különleges legyen és egy esetleges találkozásnál mély benyomást keltsen, így maradjon emlékezetes. Az egyedi testi ismertetőjegyeken kívül (sajnálattal közlöm veletek, hogy senki sem képes kibújni saját szülei DNS gyűrűjéből, így egy-egy nem kívánt ismertető anyajegyet bizony sajnos vagy nem sajnos egész életen keresztül viselnetek kell) fokozhatjuk a hatást egy jól választott ruhával vagy egy-egy kiegészítővel. A kiegészítők remek tulajdonsága, hogy egy egyszerű ruhadarabot is tökéletessé tesznek. A kiegészítő a hab a tortán, amivel még csiszolni lehet megjelenésünkön. Az aranyközépútat persze meg kell találni, a túl sok giccses darab és a kiegészítőhasználat teljes hiánya között (ha esetleg nincs akkor hiányérzetet kelthet,de nem minden esetben!!)
Igazából a legfontosabb, hogy bármit veszünk is fel, tudjuk azt viselni!! Bármi is van rajtunk, csak olyan legyen ami közel áll a személységünkhöz, máskülönben nem tudjuk magabiztosan viselni, amit pedig rögtön kiszúrnak a környezetünkben, és így búcsúzhatunk a jó benyomástól.
Nem kell Gucci óra, Chanel napszemüveg, Prada táska (a drága cuccok mellé nem adnak se stílusérzéket, se észt, se kedvességet), mert nem attól leszel egyedi. Csinálj magadnak ékszereket otthon, abban biztos lehetsz, hogy olyan nem jön majd veled szembe az utcán.

Egy aprócska bross, egy különleges gyűrű... és máris szemetszúrsz ;)










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése